CHCARE

Yrityksestä

ChCare tarjoaa luontaisterapiaa ihmisille ja eläimille. Kattavasta hoitovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. ChCaren suurimmat kiinnostuksen kohteet ovat eläimet ja niiden lihasongelmat kuten nivel ja jänne vammat. Hyviä hoitotuloksia olemme saavuttaneet yhdistelemällä laserhoitoa ja meridiaanihierontaa. 

Sportriders.fi verkkokauppa perustettiin marraskuussa 2015 hoito-asiakkaiden toiveesta, sillä heille oli luontevaa hankkia luonnolliset ja tehokkaat lisäravinteet tukemaan hoitoja (mm. NAF-lisäravinteet koiralle). Sportriders.fi verkkokaupasta löytyy nyt myös ratsastusvaatteita ja varusteita koirille ja hevosille sekä lisäravinteita koirille ja hevosille. Soita ja kysy lisää!

Sportriders

Sportriders on kotimainen koira- ja ratsastustarvikkeiden verkkokauppa, josta löytyy laadukkaita tuotteita ratsastajille, hevosille ja koirille edullisin hinnoin. Tuotevalikoimamme olemme rakentaneet luotettavien kotimaisten ja ulkomaisien yhteistyökumppanien kanssa. Se takaa asiakkaillemme laadukkaat ja kestävät tuotteet, parhaan mahdollisen hinnan ja lyhyet toimitusajat tuotteille.

Tuotevalikoimaan kuuluu ratsastusvaatteet ja varusteet, koiranruoka, lisäravinteet ja hoitotuotteet hevosille ja koirille. Valikoimaa kehitetään ja muokataan jatkuvasti.

Tuotemerkit

Sportridersillä on mahdollista tilata koko Pfiffin, Montarin, Hurtan, Golden eaglen, Hippostarin, NAFF-lisäravinteiden, QHP-n, Uvexin, Lami-cellin ja Veljekset Wahlstenin kulloinkin saatavilla oleva valikoima - myös ne tuotteet joita ei ole tällä hetkellä esillä verkkokaupassa. Kartoitamme jatkuvasti uusia tuotemerkkejä ja mikäli sinua kiinnostaa jokin tuote joka meillä ei ole vielä myynnissä verkkokaupassa ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Asiakaspalvelu

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja meihin voitkin olla yhteydessä sähköpostitse info@portriders.fi tai jättämällä palautelomakkeen. Palautteisiin voit jättää myös toiveita tuotteista, joita meiltä ei vielä löydy valikoimasta. Vastaamme kaikkiin palautteisiin ja viesteihin vuorokauden sisällä.