BIOHEALTH 50G -maitohappobakteeri koirille

BIOHEALTH
12,54 €
Sisältää alv. 14.00 %

BIOHEALTH 50G -maitohappobakteeri koirille

Käyttötarkoitus:

Lisäravinne tukemaan suoliston mikrobikantaa, varsinkin ripuliin/suolistovaivoihin sekä hiivatulehdus oireisiin koirille. Suositellaan aina antibioottikuurin tai stressitilanteiden yhteyteen.

BioHeatlh® prebioottinen lisäravinne, täysin luonnollista aspergillusta. BioHealth® on sulamatonta kuitua, joka tukee suoliston mikrobikannan aktiivisuutta ja kasvua, ollen hyödyllinen kehon toiminnalle. Prebiotit ovat hyvien maitohappobakteerien eli probiotikkien ravintoa lisäten näiden hyvien ja terveyttä edistävien maitohappobakteerien kasvua, varsinkin bacillus acodophiluksen ja enterococcus faesiumin kasvua.

BioHealth® lisäravinne koirille sisältää betaklukaaneja sekä mannaoligosakkariineja, jotka kiihdyttävät suoliston vastustuskykyä virus- ja bakteeritauteja vastaan. Mannaoligosakkariidit suojaavat suolistoa hyökkääviltä myrkyiltä ja patogeeneilta, jotka saattavat löytää tiensä lemmikin suolistoon, sitoutuen niihin ja tehden ne vaarattomiksi. Nämä kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Aspergillus on myös erinomainen kuitulähde, joka tehostaa suoliston toimintaa, kiinteyttäen ulostetta, vähentäen kaasun muodostusta, suolistotulehduksia sekä vähentäen ulosteen hajua.

Beeta-glukaanin  elimistön vastustuskykyä nostava vaikutus on useilla itsenäisillä tutkimuksilla osoitettu. Tämä perustuu sen kykyyn stimuloida valkosoluja (granulosyyttejä, monosyytejä ja magrofaageja), jotka tuhoavat elimistölle vieraita soluja.

BioHealth® suositukset:

-          Aina antibioottikuurien yhteydessä

-          Ripuliin

-          Hiivatulehduksiin

-          Ravintoaineiden imeytymisongelmiin

-          Stressitilanteisiin

 

Vakuustodistus: Kuivattu aspergillus kuitu

Annostelu: Teelusikallinen ruuan sekaan

Pakkauskoko: 50 g 

Säilytys: Viileässä ja kuivassa.

Arvostelut 0 arvostelua