GOLDEN EAGLE FARM FORMULA, TUORE ANKKA & KALKKUNA (VILJATON)

Golden Eagle
16,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

GOLDEN EAGLE FARM FORMULA, TUORE ANKKA & KALKKUNA (VILJATON)

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Golden Eagle Farm Formula 35/18 on täysin viljaton täysravinto, joka on valmistettu tuoreesta ankasta ja kalkkunasta. Ruoka on suunniteltu ja valmistettu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt ankka ja kalkkuna ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus, joka tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa.

Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka- aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Farm Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä.

KOOSTUMUS:

Valkuainen 35 %, Rasva 18 %, Kuitu 3,5 %, Kosteus 8 %.

41 % Ankka, 22 % Kalkkuna, bataatti, peruna, herne, linssi, kuivattu kananmuna, juurikaskuitu, pellavansiemen, pellavan siemen, ankka kastike, kookosöljy, lohiöljy, kivennäisaineita, vitamiineja, Prebiotic, FOS, MOS, Probiootti, omena, porkkana, tomaatti, yucca-uute, merilevä, karpalo, glukosamiini, MSM, kondrotin sulfaatti, piparminttu, timjami, oregano, salvia, meirami, basilika, persilja.

  • EI viljoja
  • EI kanaa, porsasta, lammasta eikä nautaa, vain tuoretta ankkaa ja kalkkunaa
  • EI keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita, ei maitotuotteita
  • Täysin luonnollinen ja holistinen
  • SISÄLTÄÄ prebiotteja (MOS ja FOS)
  • SISÄLTÄÄ probiootteja (DFM) sekä L-karnitiinia rasvan hyödynnettävyyteen
  • SISÄLTÄÄ BioHealth™ and Lactohealth™ ravintolisiä

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET:

Vitamiinit: Vit 26440 IU, D3-vitamiini 2100 IU, Vit E 430 IU; Hivenaineet: E1 / Fe 160 mg, E2 / I 1,57 mg, E4 / Cu 57 mg, E5 / Mn 105 mg, E6 / Zn 133 mg, E8 / SE 0,64 mg / kg; Aminohapot: L-karnitiini 480 mg

Ruokintamäärät vaihtelevat rodusta, liikunnasta ja iästä riippuen ja suositukset ovat ohjeellisia.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua