GOLDEN EAGLE WILD FORMULA, TUORE PERUNA, SILLI & KANI (VILJATON)

Golden Eagle
18,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

GOLDEN EAGLE WILD FORMULA, TUORE PERUNA, SILLI & KANI (VILJATON)

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää
Golden Eagle Wild Formula on valmistettu tuoreesta peurasta, sillistä ja kanista. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt peura ja kani ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus, joka tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa. Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka- aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Wild Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä.
KOOSTUMUS
Valkuainen 34 %, Rasva 17 %, Kuitu 3,5 %, Kosteus 8 %.
27 % peura, 22 % silli, bataatti, 6 % kani, peruna, herneet, linssit, kananrasva, kuivattu kananmuna, juurikaskuitu, pellavansiemen, kanaliemi kastike, kookosöljy, kivennäisaineita, vitamiineja, Prebiotic, FOS, MOS , Probiootti, omena, porkkana, tomaatti, Yucca, merilevä, karpalo, glukosamiini, MSM, Chondrotin sulfaatti, piparminttu, timjami, oregano, salvia, meirami, basilika, persilja.
  • EI viljoja
  • EI kanaa, porsasta, lammasta eikä nautaa, vain tuoretta peuraa, silliä ja kania.
  • EI keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita, eikä maitotuotteita.
  • Täysin luonnollinen ja holistinen
  • SISÄLTÄÄ prebiotteja (MOS ja FOS)
  • SISÄLTÄÄ probiootteja (DFM) sekä L-karnitiinia rasvan hyödynnettävyyteen
  • SISÄLTÄÄ BioHealth™ and Lactohealth™ ravintolisiä
RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET
Vitamiinit: Vit 26440 IU, D3-vitamiini 2100 IU, Vit E 430 IU; Hivenaineet: E1 / Fe 160 mg, E2 / I 1,57 mg, E4 / Cu 57 mg, E5 / Mn 105 mg, E6 / Zn 133 mg, E8 / SE 0,64 mg / kg; Aminohapot: L-karnitiini 480 mg
Ruokintamäärät vaihtelevat rodusta, liikunnasta ja iästä riippuen ja suositukset ovat ohjeellisia.
Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua