MIRRA COAT O3

20,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

MIRRA COAT O3 TURKIN JA IHON HYVINVOITIIN

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

MirraCoat Special Care valittiin Otus-messuilla vuoden lisäravinteeksi sen monipuolisuudenvuoksi, samasta tuotteesta löytyy kaikki tarvittava.

Koiran iho tarvitsee Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen lisäksi myös A-vitamiinia, E-vitamiinia, B3-vitamiinia sekä biotiinia ja sinkkiä, kaikkia näitä yhdessä. MirraCoat on markkinoiden ainoa tuote, jokasisältää nämä kaikki yhdessä, tasapainotettuna koiran ja kissan aineenvaihduntaan.

Mirra Coat 03 on valmiste koiran turkin ja ihon hyvinvointiin. 

Soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on runsaasti kutinaa, karvanlähtöä tai muita iho-ongelmia.

Tuote sisältää linolihappoja, sinkkiä, A-vitamiinia, E-vitamiinia, B6-vitamiinia sekä biotiinia.Mirra Coat Omega-3 lisäravinnevalmiste koirille turkin ja ihon hyvinvointiin. Tuote soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on runsaasti kutinaa tai karvanlähtöä tai muita iho-ongelmia. Sisältää kaikki ihon tarvitsemat ravintoaineet. Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, biotiinia, sinkkiä, A-,E- sekä B3-vitamiineja.

Annostelu: Aikuiselle koiralle 1 rkl (7,5g)/9 kg, karkeakarvaiselle puolikas annos. Tuplaa, jos koira on nuori, kantavana tai imettää.

Raaka-aineet: Riisilese, sokeri, piioksidi, pellavansiemen, dekstroosi vehnänalkioöljy, sinkki, E-vitamiini, A-vitamiini, pyridoksiini, biotiini

Lisäaineet: Linolihappoja 7,2%, sinkki min. 499mg/kg, A-vitamiini min. 82.500 IU/kg, E-vitamiini min. 360 IU/kg, B6-vitamiini min. 65 mg/kg, biotiini min. 1,04 mg/kg.

Säilytä kylmässä avaamisen jälkeen. Mirra Coat -jauhe korvaa aiemmat nestemäiset Mirra Coat -tuotteet, joiden valmistus on lopetettu.

Paino:
450 g
Arvostelut 0 arvostelua