NAF Energy shot

Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

NAF Energy shot kun tarvitaan lisäpotkua

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

EnerG Shot on väkevöity ravitsemuksellinen sekoitus välttämättömiä aminohappoja ja bio käytettävissä olevaa rautaa energian aineenvaihdunnan, punaisten verisolujen tuotannon tukemiseksi ja hikoiluhäviöiden korvaamiseksi.

Se on helppokäyttöinen ruisku, jonka ansiosta ruokinta on helppoa, kun sitä tarvitaan eniten. EnerG Shot on ainutlaatuinen, tieteellisesti edistyksellinen ravitsemuksellinen kaava, joka tarjoaa helposti erityislaatuisia laadukkaita välttämättömiä aminohappoja (Branch Chained Amino Acids - BCAAs). Nämä ovat avainasemassa energiaa ja suorituskykyä varten, koska niitä käytetään energian, erityisesti lihaksissa, harjoituksen aikana.

Energ Shot tukee energian tarvetta huipputehokkuuden aikana täydentämällä myös hikoilussa menetetyn raudan tasoja ja täyttää vaatimukset terveen punasolujen tuotannolle tarvittavan raudan suurentamisesta, estäen letargian ja suorituskyvyn alenemisen. EnerG Shot on suunniteltu käytettäväksi tarpeen mukaan, joten se on ihanteellinen kilpailuun tai valmennukseen. Päivittäinen tuki optimaaliselle energia-aineenvaihdunnalle kilpahevosille on syöttää nestemäistä EnerG.


myydään 3kpl paketissa

Arvostelut 0 arvostelua