NAF PROFEET LIQUID 1L

NAF
45,88 €
Sisältää alv. 14.00 %

NAF PROFEET LIQUID 1L

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

NAF-PROFEET LIQUID 1L

Eläinlääkäreiden kehittämä ja johtavien kengittäjien hyväksymä NAF Proofeet on ravintolisä, joka parantaa kavioiden laatua ja ehkäisee niiden halkeilemista. Sisältää laajan valikoiman aminohappoja mm. metioniiniä, lysiiniä ja MSM:ää, rasvahappoja, vitamiineja/mineraaleja, runsaan määrän biotiiniä ja maksan toimintaa tukevia antioksidantteja. Ainesosat toimivat yhdessä kavion kuntoa edesauttavien tekijöiden kanssa.

”No foot, no horse” tulisi paremminkin kuulua ”No liver, no foot, no horse”. Sillä murehdittaessa lohkeilevia kavioita huomio tulisi keskittää maksan toimintaan. Elimistössä maksa on kuin suuri antioksidantti, jonka tarkoitus on huuhdella vapaat radikaalit pois elimistöstä. Muutokset maksan toiminnassa heijastuvat ensimmäiseksi ihoon ja kavioihin.

Tuotteen suunnittelussa on pyritty maksimoimaan sen sisältämien ainesosien yhteisvaikutus. Aiemmin suositeltu biotiiniannostus kavioiden eheyden ylläpitämiseksi on ollut 15 mg/pv, mutta nyt sen uskotaan olevan korkeampi. Tästä johtuen NAF Pro Feet:issä biotiinin määrää on nostettu.

NAF Pro Feet sisältää myös laajan valikoiman aminohappoja, mm. metioniinia ja lysiiniä, jotka auttavat kavioseinämää tukevien proteiinien rakentumista. Rasvahappoja on lisätty edesauttamaan karvan kiiltoa ja kavioiden terveyttä, ja runsas määrä vitamiineja ja mineraaleja vahvistamaan koko elimistön terveyttä.

Yksi kaviolle tärkeistä ainesosista on rikki (aiheuttaa kuumakengitykselle tyypillisen hajun). Tämän vuoksi Pro Feet :iin on lisätty artisokkaa, joka on luonnollinen rikin lähde.

Johtuen kavioiden hitaasta kasvusta NAF Pro Feet:iä suositellaan annettavan ainakin 12 viikkoa muutosten aikaansaamiseksi. NAF Pro Feet on helposti annosteltavassa nestemäisessä muodossa.

Annostusohjeet:

  • Hevoset yli 600 kg annostus 30 ml/pv
  • Hevoset yli 400-600 kg annostus 25 ml/pv
  • Ponit alle 400 kg annostus 15 ml/pv

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Säilytä huoneenlämmössä korkki suljettuna.

Pakkauskoko: 1 litra, riittää 25 ml:n ylläpitoannostuksella 40 päivää.

Arvostelut 0 arvostelua