Trikem WorkingDog MaxProbact

36,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Trikem WorkingDog MaxProbact Palauttaa ja suojaa suoliston tasapainoa

Trikem WorkingDog MaxProbact Palauttaa ja suojaa suoliston tasapainoa

MaxProbact sisältää erittäin korkean pitoisuuden hyödyllisiä probioottisia bakteereita ja prebioottisia kuituja, jotka nopeasti palauttavat tasapainon suoliston mikrofloorassa, esimerkiksi jos koirat kärsii ripulista.

Bakteerit alentavat nopeasti suoliston pH-arvoa, joka torjuu toksisia bakteereja ja luo terveen suolistoflooran.

MaxProbact olevat bakteerit on suojattu ainutlaatuisella kapselointitekniikalla, jonka ansiosta bakteerit selviytyvät suolistoon mahalaukun läpi. Kapseli liukenee vasta suolistossa ja näin suuri määrä bakteereja pääsee suolistoon saakka vahingoittumattomina ja aktivoituvat samanaikaisesti. Tämän ansiosta Probact+ on todella nopeavaikutteinen. Prebioottiset kuidut hajottavat bakteereita ja toimivat niiden ravinnonlähteenä ja niillä on suotuisa vaikutus suolistoon.

Pakkaus sisältää 6 annospussia.

6*10g

Löysä uloste on vakava oire. Ripuli on vakavaa mm nestetasapainon takia, mutta se on myös selvä merkki suolen heikentyneestä toiminnasta, mikä vaikuttaa moneen toimintoon kehossa

MaxProbact  tarjoaa nopean vaikutuksen ripuliin, ja auttaa palauttamaan suoliston normaaliin tilaan. Toimii myös erinomaisesti ennaltaehkäisevästi.

MaxProbact suositellaan käyttäväksi lyhytaikaisena hoitona tai ensiapuna. Tämän jälkeen suosittelemme käyttämään  MaxDigestiveä suoliston palautumisen tueksi.

Annostus

<20 kg - 1/2 pussi, 1-2 kertaa / vrk

> 20 kg - 1 pussi, 1-2 kertaa / vrk


Paino:
60 g
Arvostelut 0 arvostelua